KONUŞ BENİMLE

Hayali olmayan giremez!

Fantastik şeyler, hayat vb.

Posted by Ozlem Ercan Ağustos 8, 2009

Antalya Olimpos

Geçen ay çok fantastik şeyler oldu ve hala da olmaya devam ediyor.

Bu ay sonu işten ayrılıyorum. Ofis hayatından (nihayet) kurtulup kendi başıma devam etmeyi planlıyorum. Bir ofisten başka bir ofise geçmeye niyetim yok yani.

Dışarıdan projeler alacağım, hatta bir kaç tane şimdiden var, onlara bakıyorum, bu kendi işimi yapma olayı tutacak gibi. Bir ajans için metin yazıyorum, bir şirketin tanıtım ve reklam işlerini alacak gibiyim, başka bir şirketin de yurtdışı iletişimini yapmaya başlayacağım. Bir kaç lira da fotoğraftan yapsam tamam işte.

Aynı derecede güzel olan bir şey de artık daha fazla fotoğraf çekebileceğim. En azından bir kaç proje yaparım diye düşünüyorum.

Ve en fantastik haber: Yıl sonuna kadar Antalya’ya taşınacağım ve tüm işleri online olarak yürüteceğim. Yerden bağımsız insan konseptine uyacağım.

Yerden bağımsız demişken, ay sonunda kendi işini kurma, geliştirme ve kendi işini yaparken dünyayı dolaşma hakkında çok kapsamlı bir blog açıyorum. Yabancı bir blogla ortak çalışıyoruz, ben de kendi tecrübelerimi aktaracağım. Sitenin adresini ay sonunda vereceğim.

Sonra belki de sırada Güney Afrika vardır kim bilir?

3 Yanıt to “Fantastik şeyler, hayat vb.”

  1. Bunu sevdim…
    Hayırlı olsun!

  2. aslı said

    Mimlenmişsin!
    http://asliaker.blogspot.com/2010/01/mmm.html

Yorum bırakın